lauantai 14. tammikuuta 2017

Viimeiset kisat kakkosissa


Viime viikon sunnuntaina suunnattiin Seinäjoelle aksakisoihin. Käytiin kuitenkin ensin Ylistarossa kyläilemässä ja Fox sai hengata sen aikaa autossa. Kello yhden jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Lagun hallia. Meidän ensimmäinen agirata alkoi vasta kolmen aikoihin, joten ehdittiin katsoa hyppyrata ja aikaa jäi vielä hyvin lämmittelyllekin.

Rataantutustumisessa mulla oli pieniä vaikeuksia valita kolmesta ohjaustekniikasta se paras. Me oltiin kuitenkin ekoina starttivuorossa, joten mulla ei ollut mitään selvää säveltä miten meinaisin ohjata kepit ja kaksi edeltävää estettä. Radan alku meni niin kuin olin suunnitellutkin, mutta juuri tuossa haastavassa kohdassa tein valssin hieman liian ajoissa. Jouduin korjaamaan omaa linjaani ettei Fox lukisi ohjausta takaakierroksi. Tässä vaiheessa olin jo myöhässä seuraavasta sokkarista, joten jouduttiin vähän improvisoimaan. Tein sokkarin tilalle takaaleikkauksen ja kepeille toisen takaaleikkauksen. Onneksi Fox teki hommat muina sheltteinä ja päästiin vaikeasta kohdasta ohi. Radan loppu olikin sitten jo helppo nakki ja maaliin saavuttiin pienten teknisten ongelmien jälkeen nollalla!


Radan jälkeen fiilikset olivat ihan katossa. Tuo taisi olla ensimmäinen rata jossa jouduin ihan aidosti luottamaan Foxiin haastavassa kohdassa. Takaaleikkaukset eivät todellakaan ole mitään Foxin vahvuuksia, mutta tällä radalla niissä ei ollut mitään ongelmaa! Yhteistyö pelasi täysillä radan alusta aivan sinne loppuun saakka. Fox on huippu koira!

Muiden koirakoiden suorituksia katsottiin jännityksellä. Muita nollia ei tällä radalla kuitenkaan tullut. Yksi kymppi vain ja loput suoritukset olivat hylkyjä. Fox siis voitti tämän radan ja me saatiin menolippu kolmosiin! Mikäs siinä, tuo koira on vaan niin täyttä rakkautta! ❤

Nyt viimein ollaan saatu pitkä ja kivinen tie kolmosiin päätökseen. Tästä on hyvä jatkaa keväällä, kun Foxin eturauhasvaivat ja lihasjumit ollaa saatu kuriin.

Virallinen sertikuva ❤
Tänään pyörähdettiin Hupi bortsun kanssa metsälenkillä. Reilun tunnin riehumisen jälkeen Zeko ja Hupi olivat aivan väsyksissä. Foxiakin väsytti lumessa tarpominen, vaikka se ei kummemmin leikkinytkään nuorempien kanssa.

Illemmalla käytiin vielä pikavisiitillä mummolassa ja sekös oli pojista kivaa!

2 kommenttia: