lauantai 11. huhtikuuta 2015

It´s a beautiful day and I can´t stop myself from smiling



Moikka ja terveiset sairastuvasta! Nyt jo viidettä päivää kipeänä ollessa on hieman tehnyt mieli lähteä ulos koirien kanssa. Ulkona treenaamiset on vaihtunut olkkariin noudon opetteluun. Uusilla noutokapuloilla ollaankin uskallettu treenata enemmän ja ihan hyvällä mallilla ollaan.

Maanantaina mua jo hieman yskitti, mutta päätettiin kuitenkin lähteä koirien kanssa aksaamaan. Buranaa huuleen ja menoks. Hallila vedettiin uudessa ryhmässä kahesti 2-3 luokan rata. April pääsi onnekseen tekemään vähän suoria pätkiä ja pieniä osia radasta äidin kanssa. Suoraviivaiset radat on se Apsun juttu!
Foxin kanssa selvittiin ongelmitta radan eka pätkä. Fox kun on koira, joka ei pidä hirveästä jauhamisesta niin muunneltiin sitten vähän ohjaamis kuvioita välistävedoille. Kyllä tuo osaa nuo jutut vaikka miten päin oltais.

Tokalla kerralla tehtiin toinen pätkä radasta eli puomi-hyppy-kepit-(leijeröinti kepeille)-pimeässä kulmassa olevaan putkeen ja lopuks kahden hypyn suora. Ekana haluun kehuu kontakteja! Pari kertaa ne tuli muistuteltua esiin, kun ohjaaja korjasi hypylle lähetystä, jotta saahaan nätti pikkunen kaarros. Kun käskin Foken kontaktille, sillä oli sellainen asiantunteva katse nyt mun pitää mennä äkkii tonne! Kun saatiin hyppy kuntoon, loppu radasta meni ihan kivasti. Tuli Foxilta nätti haku kepeille.




















Noudon kanssa ollaan tosiaankin tehty kivasti edistystä. Sehän pysyy kohta jo "kunnolla" suussa. Uusia kapuloita ei oo vielä niin kiva pitää suussa. Koulutuskuvioissa mukana pyörii myös April, joka kerjää herkkuja mitä mahtavimmilla äänillä!

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi sattumalta ja niin mukavan oloinen on, että jään seurailemaan! :)

    http://vuonna2014.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Käyn myös tsekkaamassa blogisi! :)

      Poista