maanantai 20. huhtikuuta 2015

Antaa tulla! Kestän kyllä, periks en tuu antamaan


Ohhoh! Kyllä on ollut vauhdikas viikko! On ollut kokeita, läksyjä aksatreenejä, agivalkkoja... lista on loputon.

12.4. Oli kauan odotettu Tiia Vitikaisen agivalmennus. Vieressä oleva ratapiirrustus on otettu blogista Enne Elämää. Seurakaverin blogista siis kyse ja oltiin samassa valmennuksessa eri ryhmissä. Tiia sai värkättyä tosi mukavan oloisen radan meidän pienelle kentälle. Melkein nollana vedettiin tuo rata kahdesti ja jos oikein muistan niin saatiin jotain 15 rv. Kontaktit A:lle oli ihan superit! Radalla Fox pysyi hallinnassa ja meno oli vauhdikasta!

1. esteelle perus lähetys. Kakkosen ja kolmosen jälkeen tehtiin sokkarit. Viitoselle pakkovalssi, jonka jälkeen kuudennelle esteelle päällehyppy. Kasin jälkeen sokkari. Suoraa menoa 11. esteelle asti, kunnes siihen tehtiin valssi. 12 pieni niiaus. A:lle hienot kontaktit. Neljätoista muuri, viistoista hyppy ja kuudelletoista niisto ja puolen vaihto. 17 hyppy, 18 putki, sokkari. Sokkarin jälkeen 19 jaakotus. 20 sivuirrotus ja vastekkaisella kädellä veto putkeen. Putken jälkeen uus sivuirrotus ja 23 pakkovalssi. Sivuirrotus myös 24-esteelle, 25 niisto(pyörähdys). 26-esteen jälkeistä ohjauskuvion nimeä en nyt tähän hätään muista, mutta ensin alettiin tehdä valssia, mutta käännyttiinkin sokkariin ja ohjattiin 27 hyppy. Toivottavasti joku pysyi selityksissä perässä!

Meillä ei muita ongelmia ollut, kuin 16-estelle mentäessä Fox haki putken, mutta ei kuitenkaan mennyt sisälle. 18 mentäessä A-este oli kiva hämy, jonne shetlantilainen pari kertaa eksyi.

Tiia antoi taas niin hyviä vinkkejä ja ohjaajakin sai kehuja! Ohjaan kuulemma tarkasti ja puhtaasti. Foxi taas sai hyvää palautetta haukkumisesta. Uutena vinkkinä aloitettiin treenaamaan palkkana mikäs muu kuin kissanruoka! Voin kyllä sanoa, että haukkuminen on vähentynyt ja nopeus lisääntynyt!
Tiia pyysi meitä myös käväisemään lähiaikoina Kuopiossa yksityistunnilla hiomassa vieraiden hallien "pelkoa". Kiitokset Tiialle vielä mahtavasta valkasta! Ehkä meillä vielä jotain toivoa on nousta kakkosiin!


13.4. treeneissä käytiin rataa vielä läpi ja Foxille aivan supemahtavanhyvääihanaapalkkaa kissanruokaa! Fox oppi löytämään meidän ohjaajan nopeasti radan jälkeen!

16.4. saapui meille vierailulle vaihto-oppilas Espanjasta! Veljeni oli siis syksyllä käymässä Espanjassa kyseisen pojan luona. Koirat on hieman ihmeissään, kun talossa puhutaan tämä viikko englantia. Fox on ihan erityisen innoissaan, kun vieraita tulee monta kerrallaan. Tänäänkin meillä kävi kuusi espanjalaista ja tutut suomalaiset.

20.4. treenailtiin aksaa. Fox irtos hienosti hypyille ja takaakierroille. Putkijarrutkin sujui kivasti. Suoraan sanottuna tänään oli mahtavat treenit pitkään aikaan! Löydettiin se yhdessä tekemisen fiilis ja kaikki sujui täydellisesti!

2 kommenttia:

  1. Hyvä blogi ja taitava koira, hyvää kesää! Tykkäsin myös ulkoasusta, se on hieno, mutta selvä.

    www.radianceheartpaw.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja hyvää kesää sinnekin! Kävin katsomassa blogisi! :)

      Poista