lauantai 25. huhtikuuta 2015

Metsäilyä ja mätsäilyä


Siitä on jo pitkä aika, kun ollaan käyty viimeksi Foxin kanssa kunnolla metsäilemässä. Eilen paistoi hetken aurinko, joten napattiin kamera mukaan ja lähdettiin tarpomaan metsään. Fox varsinin oli aivan innoissaan tästä tapahtumasta, mutta onneksi korvat ja kuulo tuli otettua mukaan.
Onnea on kyllä tottelevainen koira, johon voi luottaa! Lenkillä vastaan tuli vanhaenglanninlammaskoira ja Fox hyppi samaan aikaan risukossa. Sain pyydettyä Foxin ajoissa luokse ja vieraan koiran ohituksesta tuli helppoa.














Kuvia tuli otettua paljon, mutta vasta kotiin tullessa huomasin ottaneeni osan kuvista väärällä toiminnolla. Pari kuvaa kuitenkin kehtaa julkaista.



Tänään päivän ohjelmana oli käydä katsomassa miten Fox pärjää mätsärissä ja tosi hyvinhän se menikin!
Mielentila oli oikea koko match shown ajan ja se näkyi. Pelkäsin jopa, että Fox alkaa hyppiä hihnassa tai muuten vaan riehuu. No onneksi niin ei tapahtunut, vaikka häntä pari kertaa heilahtikin uhkaavasti, mutta kyllähän koiralla hauskaa saa olla ja pitääkin olla. En kyllä ollenkaan uskonut, että Fox käyttäytyis noin hyvin! Ilman minkäänlaista harjoittelua seisominen onnistui erittäin hyvin. Luulen, että Fox luuli olevansa tokossa, sillä ravaaminen ja käveleminen muistutti ihan tokon seuraamista. Parhaalla koiralla on vaan aina niin helppo kisata! Tulokseksi tuo jätkä pärytti SIN1 ja BIS7!

Hauskaa aurinkoista päivää kaikille blogin lukijoille!



Tomera pikku shetlantilaiseni!

2 kommenttia: