keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Uusi nimi ja ulkoasu


Kuten moni on varmaankin huomannut, blogin nimi on muuttunut agisheltti Foxista Maaliin kastettuihin hännänpäihin! Hätäisesti vuosi sitten keksitty nimi ei enää mielestäni sopinut tälle blogille. Aprilkin on alkanut esiintyä postauksissa enemmän, joten piti keksiä nimi, joka kuvaisi myös Aprilia. Niimpä mieleen putkahti yhtäkkiä Maaliin kastetut hännänpäät.

Hauskinta tässä on se, että nimeen liittyy myös pieni tarina! Kun April oli pentu huomasimme, että Apsun mustaan hännänpäähän on ilmestynyt pari pitkää valkoista karvaa. Se näytti ihan siltä, että hännänpää olisi kastettu maaliämpäriin. Foxin saapuessa kotiin todettiin, että nyt meillä on sitten kaksi maaliin kastettua hännänpäätä!

Päätin uuden nimen myötä muuttaa ulkoasunkin keväisemmäksi. Se ei ehkä ole pysyvä, mutta saa kelvata vähän aikaa.

Tiistaina olikin sitten kauan odotetut aksatreenit. Molemmat koirat toimi kuin raketit!

Fox pääsi ekaks kentälle ja heti alussa lähti moottorit käyntiin. Foxilla on hauska tapa viestiä innostumistaan pyörimällä ympyrää. Ekana esteenä oli putki, joka toimi kivasti vauhdittajana. Puomista Fox juoksi ohi, mutta se johtui epätarkasta ohjaamisesta. Otettiin se uusiks ja ohjasin niin tarkasti, että Fokke kerkes edelle. Yllätyksellisesti jäi kumminkin odottamaan kontaktille. Kontaktilta irtos nätisti putkeen ja sit ajattelin tehdä kolmelle hypylle sokkarin, mutta välit oli niin lyhyet et tyydyttiin valssaamaan. Yhelle hypylle tehtiin sit niisto ja siitä putkeen. Fox tuli putkesta salamannopeesti ja vauhtia oli pikkusen liikaa keinulle. Säikähdin jo et nyt se tekee lentokeinun, mutta ei jäbä pysähty taas nätisti kontaktille! Vauhti senkun kiihtyi loppua kohti ja Fox haki kepit hienosti, mutta vauhtia oli niin pirusti, että jätti yhden välin menemättä. A:n kontakteja jouduin korjaamaan kerran, mut sen jälkeen tuli tarkasti alas. Kontaktin jälkeen jäbä irtos hienosti takaakiertoon ja sain välimatkaa suoralle. Suoran jälkeen tein sylkkärin keipeille ja meilkein saatiin nätti kulma tehtyä. Loppuradalla tehtiin niisto hypylle ja sit suoraan.

Toisella kierroksella tehtiin irtoomisia ja sitä keppikulmaa. Foxilla oli irtoominen kunnossa ja päästin nopeesti tekemään keppejä. Kepeillä palkattiin ensimmäisen välin jälkeen ja lopuks meni hienosti koko kepit!

Apsuunkin sai olla ihan supeeerrr tyytyväinen. En oo nimittäin nähnyt tytsyä noin innoissaan! Kilareitäkaan ei tullut vaan niiden sijasta mentii radalla tavallista nopeemmin. Hypyille tehtiin samat jutut kuin Foxin kanssa ja ne toimi hyvin. Radan paras kohta oli kepit! Oi että miten hienot ne olikaan! Kaks kertaa April teki ne yhtä innokkaasti!

Toisella kierroksella Apsu teki keinua, eikä pelkoa näkynyt mailla halmeillakaan! Jes! Koko keinu oli tytölle helppo nakki! Molempiin koiriin sai siis olla SUPER tyytyväinen! Ihanat fiilikset jäi molemmista radoista!

2 kommenttia:

  1. Onnea hyvistä radoista! :)
    Olisi tosi hauska nähdä joskus myös Aprilista ratavideota!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Kiva ehdotus! Jos vain on mahdollista niin pitääkin sitten ottaa ensi viikon treeneihin kamera mukaan ja kuvailla myös Aprilin menoa! :)

    VastaaPoista