sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Tervetuloa syksy!


Syyskuun kunniaksi pyörähti uusi kausi aksan ja rallyn puolelta käyntiin. Sehän tarkoittaa sitä, että aksakisat jäävät vähäksi aikaa tauolle ja keskitytään treenaamaan niitä asioita mitkä eniten treeniä tarvitsevat. Rallyssa taas kisataan syksyn aikana useammin ja yritetään saada molemmille pojille eka koulari ja ehkä/toivottavasti päästään testaamaan AVOssa kisaamista.
Pojat pääsevät ensi viikolla fasciakäsittelyyn. Molemmat alkavat olla käsittelyn tarpeessa liikkeistä päätellen, joten ajoitus ei voisi olla enää parempi. Tulee sitten huollettua lihaksetkin syksyä varten!


Viikko sitten käytiin Foxin kanssa kisaamassa pari rataa JATin kisoissa. Tuloksissa ei ollut kehumista, koska ohjaaja töppäili pahemman kerran molemmilla radoilla. A-hypäriltä saatiin kymppi ja B-aksarata menikin ihan plörinäksi unohdettuani ohjata A:n jälkeisen hypyn. Fox tulkitsi hypyn huonon ohjauksen takia takaakierroksi, joten tältä radalta hyl. Saatiin ainakin päivitystä treenilistalle vaikka tuloksilla ei juhlittu.

Kisojen jälkeen käytiin Mustissa ja Mirrissä shoppailemassa Foxille uusi JumppaPomppa kosteille ja viileille syyskeleille sekä autossa odotteluun. Zekon kokoa ei kaupasta silloin löytynyt, joten se jouduttiin tilaamaan. Zeko sai kuitenkin uuden Hurtan heijastinhihnan edellisen tilalle. (Vanhasta hihnasta repesi heijastinpala Zekon innostuttua metsälenkillä...)
Shoppailun jälkeen haettiin Zeko "päivähoidosta" Simolta ja Rosalta. Tämän jälkeen pojat lähtivät takaisin kotiin ja itse jäin Jyväskylään neljäksi päiväksi TET-viikon takia. Tetin takia meiltä jäi myös rally- ja aksatreenit välistä, joten pojat saivat pitää pienen paussin harrastuksista.
Torstaina koitti kotiinlähdön aika. Samalla haettiin Mustista ja Mirristä Zekon uusi pomppa.


Zekon ihopäivitys:

Zeko on ollut nyt seitsemän päivää ilman kutinalääkettä (apoquel) ja eilen annoin Zekolle viimeisen antibiottitabletin. Kutinaa ei ole vielä ainakaan toistaiseksi esiintynyt normaalia rapsuttamista enempää *koputtaa puuta*. Iho on nyt ihan normaalin näköinen ja tassussakaan ei ole enää karvatonta kohtaa eikä punoitusta. Pesemistä shampoolla on jatkettu samalla tavalla kuin aiemmin. Ruoka on pysynyt myös samana, mutta uusi nappulasäkki on jo ostettu valmiiksi. Jos kutinaa ei kuitenkaan tässä muutaman viikon sisällä ilmene niin sen jälkeen kokeillaan lisätä ruokaan hevosen ja hirven lihaa.
Ehkä tämä tästä joskus. Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti