torstai 8. joulukuuta 2016

Lahjattomat treenaa


Aluevalmennuksen jälkeen treeni-into on noussut todella korkealle. Siltä se on kyllä kalenterissakin näyttänyt.

Pari viikkoa takaperin treenattiin itsenäisesti hallilla olevaa rataa. Foxin kanssa taisteltiin lähdöstä. Fox oli hieman haahuilevalla tuulella ja itsellänikään ei ollut mikään paras päivä, joten laitan tuon ihan omaan piikkiin. Päätettiin sitten treenata ensin vain radalla olevaa kepeiltä poispäinkäännöstä, jota Fox ei oikein osaa vielä hahmottaa. Tämän jälkeen pidettiin tauko ja käytiin jäähdyttelemässä ajatuksia. Tauon jälkeen sujui jo vähän paremmin ja päästiin rata loppuun.

Seuraavaksi Zeko pääsi kuvioihin. Zekon kanssa tuntui jostain syystä menevän paljon paremmin. Tällä kertaa reenailtiin radan alkua helpotettuna ja välistävetoja, koska niitähän ei voi ikinä treenata liikaa varsinkaan Zekon kanssa. Kyllä nuo jo jotenkin alkaa välistävetoja muistuttamaan.


Tässä välissäkin oli jotkut treenit, mutta niistä en kyllä muista yhtään mitään.
Itsenäisyyspäivänä pidettiin aamutreenit. Fox teki rataa ja Zeko pääsi opettelemaan merkkausta ja päällejuoksua. Rata oli Foxille ihan easy peacy. Fox irtosi hienosti, kepit onnistuivat millä ohjauksella tahansa ja meno oli muutenkin tosi nättiä.
Zeko tosiaan opetteli päällejuoksua ja merkkausta vähän hillitymmällä vauhdilla. Päällejuoksussa tuli ensin muutaman kerran hypystä ohi, mutta nopeasti Zekotin tajusi että siinähän olikin este välissä suoritettavana. Merkkauksessa ei Zekolla ollut mitään epäselvää, kunhan lähdin tarpeeksi ajoissa seuraavaa estettä kohti. Lopuksi tehtiin pieni rata, joka sisälsi molempia. Hienosti Zeko teki, mutta voi juma miten lujaa se taas meni, kun päästiin vauhtiin...
Muiden ryhmäläisten lähdettyä Zeko sai treenata vielä puomia. Yhtäkään hyppyä ei tullut vaan Zeko rullasi hienosti loppuun asti! Parit käännöksetkin tuli treenattua ja nekin osuivat miltei täydellisesti. Joko tuota saa hehkuttaa?


Oman seuran möllikisoissakin ollaan ehditty käymään. Zekolle ei sieltä mainetta ja kunniaa saatu, mutta kyllä meillä ainakin hauskaa oli. Zeko sijoittui kuitenkin kolmanneksi monen monen monen esteen ohituksen jälkeen. Tämä rata taisi olla vähän turhan suora Zekolle, jonka vire nousi sekunnissa nollasta sataan.
Fox kisasi neljä rataa, joista kolme oli nollia ja yksi kymppi. Kilpailevista tulikin sitten voitto kotiin.

2.12. käytiin Zekon kanssa Karstulan joulunavauksessa reenaamassa rallya "ihmispaljouden" seassa. Zeko pystyi keskittymään tosi hyvin, vaikka ympärillä oli paljon koiria ja juoksevia lapsia. Harkkojen jälkeen hengailtiin vähän aikaa kavereiden kanssa ja Zeko sai paaaaljon rapsutuksia.

Arvatkaas muuten mitä! Menin sitten ilmoittamaan Zekon tyhmyyksissäni ekoihin rally-tokokisoihin Vaajakoskelle... (Tai no meidät tavallaan käskettiin sinne.) Kisat ovat jo lauantaina ja me ei olla vielä kertaakaan menty ALO-rataa kokonaan läpi ilman palkkaa. Hupsista... Tuun kyllä olemaan niin sekaisin sen hihnan kanssa näin VOI- ja MES-liikkeiden jälkeen. No jaa, mutta eikös se niin mene, että lahjattomat treenaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti