maanantai 28. maaliskuuta 2016

Sunnuntain aksatreenit


Eilen aksatreeneissä treenattiin alla olevaa 17 esteen rataa.

Jätin Foxin istumaan 1-hypyn taakse ja menin itse ensimmäisen keppivälin kohdalle. Kepeillä vedin Foxin vastakkaisella kädellä ensimmäiseen väliin, mutta lähdin liian aikaisin siitä liikkeelle, joten Fox oikaisi ensimmäisen välin jälkeen kolmanteen väliin. Yritettiin tätä uudestaan ja onnistuttiinkin. Edettiin radalla 5-hypylle asti, jonka jälkeen Fox karkasi putken väärään päähän. Aloitettiin rata vielä kerran alusta ja päästiin loppuun asti.


Tauon jälkeen tehtiin rata uudestaan ilman ongelmia. Kepit olivat aika hitaat ja Fox oli vieläkin hieman poissaoleva. Kuuntelukykyä oli kuitenkin vähän matkassa. Puomin kontaktit olivat tosi super joka kerralla ja niitä palkkailtiinkin ahkerasti. Foxin osalta treenit olivat oikein onnistuneet.


Treenien jälkeen käytiin tekemässä jäähkälenkki. Sen jälkeen Zeko pääsi hallille rallattelemaan. Tehtiin ihan pieniä ja simppeleitä juttuja, kuten takaakiertoja, valsseja ja sokkareita. Zeko teki kaikki tosi hienosti. Itse möhläilin kyllä aika lahjakkaasti. Nyt on vielä erityisen vaikeaa, kun Zeko ei osaa vielä lukea vartaloa niin hyvin kuin Fox.
Palkkasin Zekoa ensin lelulla, mutta sitten vire nousi niin korkeaksi, että päätin vaihtaa namiin. Zeko oli erittäin pätevä pentu menemään putkeen! Zekosta sain vähän videomateriaaliakin.


2 kommenttia:

  1. Vitsi teiän meno näyttää kivalta! :)

    VastaaPoista
  2. Vau! Zeko menee tosi hyvin�� tulee kyllä hyvä aksakoira

    VastaaPoista