torstai 3. syyskuuta 2015

Nothing great was ever achieved without enthusiasm


Elokuu oli ja meni. Nyt on jo siirrytty syyskuun puolelle, mutta käydään vielä läpi elokuun kahden viimeisen viikon kuulumiset.

21.8 perjantaina lähdettiin ajelemaan Hämeenlinnaa kohti katsomaan veljen sotilasvalatilaisuutta. Koirat jäi tietenkin kotiin ja niitä vahtimaan/lähinnä lenkittämään tuli mun täti. Juuri kun oltiin päästy paikan päälle äidille tuli hupaisa viesti siitä, miten koiruuksien lenkki oli onnistunut.
Noh. Ihan hyvinhän se oli onnistunut. Paitsi lukuun ottamatta sitä, että April oli syöny kokonaisen oravan raadon ja Fox oli kulkenut koko lenkin ajan kuono Aprilin takapuolessa... Että sellasta.
Kotimatkalla siinä yötä myöten mietittiin, että onkohan se kokonaisen oravan syönyt tyttö enää hengissä, kun mitään viestejä ei kuulunut.
Kyllä se vielä hengissä oli, kun kotiin saavuttiin ja on vielä tälläkin hetkellä. Syöhän se muutenkin melkein joka metsälenkillä noin 1-5 päästäistä... Kaikkein kummallisinta tässä oravan syömisessä oli se, että mitään erikoista tolle ei tapahtunut. Ei ripulia, ei oksennusta eikä mitään. April on April. Siinä yksi kauhukuva huskya harkitsevalle. Tietysti onhan tuo ihan yksilöllistä.
Foxin kuono Aprilin takapäässä kulkemisellekkin löytyi selitys. April aloitti juoksun(t).

Lauantaina oli vuorossa mummolan leirintäalueella järjestettävät vinttikoirien SM-maastojuoksukilpailut. Maastojuoksukisoista, kun en mitään oikein tiedä niin oli kiinnostavaa mennä seuraamaan.
Mentiin Humpille ensin ilman Foxia, mutta sitten käytiinkin Rasatekin kojulla katselemassa Foxille Ratian Y-valjaita. Otettiin kotiin yhdet sovitettavaksi, mutta ne olivat liian pienet.
Lähdettiin käymään Humpilla uudestaan ja tällä kertaa otettiin Fox mukaan. Löydettiin sitten sopivan kokoiset ja väriset valjaat. Foxilla on nyt vihdoin saman väriset valjaat kuin pantakin! Foxista haluttiin ottaa kuva uusissa valjaissa Rasatekin Facebook-sivuille ja ne kolme erittäin edustavaa kuvaa löytyvät tästätästä ja tästä.


23.8 oli aksakisat Laukaassa. Fox oli ilmoitettu kahdelle agiradalle LUVAn toivossa. No sitä ei saatu, mutta olin ratoihin todella tyytyväinen. Hiukan kuitenkin jäi ärsyttämään, kun Fox pätti toisella agiradalla mennä putken ohi. Muuten se olisi ollut nolla. Foxilla on vaan sellainen tapa, että kun tulee virhe, niin herra päättää yleensä pistää kaiken överiksi = hau, hau, hau.
Ensimmäinen rata oli myös hieno, mutta tuo yllä mainittu hau, hau mitä muka tein väärin astui kehiin. Fox juoksi mystisesti A:n ohi ja sen jälkeen ei enää kuunnellut yhtään. A:n jälkeen oli hyppy vinosti ja se tuli hypättyä väärältä puolelta.
Olen kyllä muuten tosi tyytyväinen ratoihin vaikka tulosta ei tullut.


24.8 jätettiin aksatreenit väliin. Viikonloppu oli niin täynnä kaikkea, että annettiin Foxin huilia.

30.8 oli Haukkuvaarassa PopDogin järjestämät agiepikset. Kaikki varmaan muistavat miten meille kävi viimeksi. Nyt oli tilanne aivan toisenlainen. Fox kuunteli ja toimi kuin unelma!
Ilmoittauduttiin kaikille radoille ja ne kaikki radat meni ihan superisti! Ei sen enempää höpisemään, kun videokin on! (Vaihtakaa videon laatu HDksi niin näyttää paremmalta.)


31.8 maanantaina käytiin hallilla treenaamassa keinua, keppikulmia, A:ta ja tehtiin pientä rataa. Keinussa ei ollut mitään ongelmaa ja Aa oli niiin hieno! Keppikulmissa oli pientä säätöä ja rata meni ihan kivasti.

Muistakaas käydä sivupalkissa äänestämässä kuukauden erikoispostausta. Niitä ei olekkaan enää montaa jäljellä!

2 kommenttia:

  1. Huh! Omapa tuo Foxi todella saman näköinen Cimillan Batmanin kanssa, eikös tää uros ollu myös Foxin isä vai kuinka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä nämä ovat isä ja poika! Fox on perinyt isänsä värityksen. :)

      Poista