lauantai 12. syyskuuta 2015

If you can dream it, you can do it


Viikko sitten startattiin ties monennetko kisat Jyväskylässä. Kaksi agirataa kisattiin mitä parhaimmissa fiiliksissä.
Kun aamulla lähdettiin ajamaan Jyväskylää kohti, mietin, että nää kisat tulee menemään niin penkin alle. Fox oli vinkunut koko edellisen yön Aprilin luokse talon toiseen päähän. Juoksuinen typykkä tuoksui varmaan todella hyvälle Foxin mielestä.
Foxin automatka meni nukkuessa univelkoja pois ja mun meni miettiessä kaikki kauhukuvat, mitä tuo saattaa keksiä radalla.


Saavuttiin kisapaikalle. Käytiin ensin ilmoittautumassa, jonka jälkeen lähdin lämppäämään Foxia lenkkipolulle. Yritin viritellä Foxia kisasuoritusta varten toko jutuilla. Ei paljon poikaa kiinnostanut. Hajut ja muut koirat oli melkein tärkeämpiä. Jonkinlaisen kontaktin onnistuin sheltlantilaiseen saamaan. Lenkin jälkeen mentiin halliin testailemaan lämppäesteitä. Ne sujui ihan hyvin. Foxia haukutti kyllä kovasti.

Minit meni nopeasti ja pian oli sitten meidän vuoro. Radalle mentäessä ajettelin, että turha tässä mitään jännittämään, kun pakka levähtää varmaan jo alussa käsistä. No mitenkäs kävi... Ei muuten levähtänyt! Maaliin tultiin hienon nollan ja toisen LUVAn kera! Super Fox kuuntelikin niin hienosti!
Kaikki sujui. Kontaktit oli hienot. Kepit vielä hienommat. Fox haki ja minä en varmistellut pätkääkään. Hieno poika.


Toinen agirata meni melkein yhtä hyvin. Ainakin kunnes keppien puolivälissä Fox vilkaisi tuomaria. Pari askelta ja yhden keppivälin ohitus. Pikkasen jäi ärsyttämään, kun muu rata meni nollana.
Tällä radalla en ollut kontakteihin niin tyytyväinen. Aa oli vähän ruma. Ei tullut stoppi ihan oikeaan kohtaan. Muuten oli kyllä hieno rata. Loppujenlopuksi olin kuitenkin tyytyväinen hra Hormoonihirviöön.
Oli varmaan kiva, kun koko halli oli täynnä tyttöjä. Tavattiin yksi nätti sheltti-tyttökin. Olihan se aika kiva.


Maanantaina tehtiin treeneissä kontakteja ja keppejä. Kontakteilla palkailtiin ja kepeillä oli etupalkka. Ei ongelmia. Ratakin meni puhtaasti.
Töpötys ennen hyppyjä on suorastaan kadonnut ja vauhti sekä varmuus kasvanut. Mitä tästä voi päätellä: Huippu koira!

April puolestaan pisti poikien päät sekaisin ja teki hienoa rataa.


Tänään Fox pääsi hierontaan. Poju oli taas onnistunut punttaamaan itsensä jumiin. Varsinkin vasen puoli takapäästä oli aivan juntturassa. Oikea antoi helposti periksi.
Niska oli myöskin jumissa, mutta sekin aukesi ihan hyvin. Lavat eivät olleet jumissa. Se oli hyvä uutinen.
Palloleikit ovat edelleen pannassa ja niin varmaan tulevat aina olemaankin. Fox on kuitenkin suoristunut ja hyppää paremmin. Ehkä tämä tästä!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ykkösissä vielä toistaiseksi. Tarvitaan enää yksi LUVA agiradalta niin päästään kakkosiin! :)

      Poista