torstai 20. elokuuta 2015

Impossible is just an opinion


Kaksi viikkoa viime postauksesta, mutta täällä ollaan taas! Koulu alkoi viime viikolla ja se on vienyt suurimman osan ajasta. Tai no onhan meillä myös partacollie Topikin hoidossa kolme päivää. Yritän taas muistella mitä kaikkea ollaankaan duunailtu.

8.8 Fox pääsi hierontaan. Selkä sillä on edelleenkin jumissa. Ranka pitäisi ainakin saada kunnolla auki, että ei menis hieronnalla vaan pahemmaksi. Pallot ja sisäleikit pääsivät pannaan. Sitä Foxi ei arvosta. Yritetään nyt välttää kaikki liukumiset, Apsun kanssa riehumiset sun muut ettei selkä kärsi.


10.8 käytiin  Tarvaalan kaukalolla aksatreeneissä molempien koiruuksien kanssa. Foxin kanssa ei kylläkään oikein voitu tehdä mitään kummoista. "Hyppyjä" ilman rimoja ja putkia. Siinä oli lähinnä meidän treenit. Vauhtia pojalla oli kun ei ollut rimoja mitä olisi tarvinnut hyppiä. Korvat oli kyllä Foxilla jäänyt kotiin, mutta äänihuulet tuli mukaan...


17.8 oli vihdoin kunnon treenit. Päästiin treenaamaan keinua ja puomia molempia osana rataa. Olin lopuksi niin tyytyväinen, koska Fox juoksi keinun päähän saakka! JesJesJes! Kotitreenit on selvästi auttanut keinupelon selättämisessä.
Puomi meni suht nopeesti, mutta kontakti oli taas jostain toiselta planeetalta.
Treenien hämmästyttävin asia oli se, että Fox pudotti kahdesti riman ihan suoralla radan pätkällä. Töpötystä oli aikalailla. Kohta pitää oikeesti treenaamaan hyppytekniikkaa, kunhan vaan sais ne jumit auki.
Positiiviset asiat treeneissä oli hieno keinu, hyvä puomi ja välistävedot. Kaikki sen tapaiset onnistuu nyt hienosti. Pitää vaan ottaa aina vastakkainen käsi mukaan Tiian neuvomalla tavalla. Kyllä tää ehkä tästä lähtee rullaamaan.


Jeps! Eli Topi on meillä vielä huomenna puolillepäivin saakka. Meno on ollut ihan rauhallista. Ei mitään sen kummenpaa kuin vaan Aprilin parit murahdukset ja uhkaukset. April on kyllä erittäin kateellinen jos sattuu näkemään, kun Topia silitetään. Paimenpojat ovat olleet hyvä ystäviä eikä kinaa ole syntynyt. Nukkuvat rauhassa samassa huoneessakin koko yön!
Kerran vain lenkillä tuli irtokoira vastaan ja en varmaan olisi tilanteesta selvinnyt ilman Foxin rauhallisuutta ja tottelevaisuutta. Fox on kyllä ihan parhaimmista parhain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti