perjantai 10. heinäkuuta 2015

Welcome to the new age

Kuva: Simo
Kesän 2015 kisakausi on avattu eilen Seinäjoen aksakisoissa. Tuomarina toimi Hilpi Yli-Jaskari, joka teki tosi kivat radat. Juuri semmoiset kivat ykkösten radat. Monesti kun nuo tuppaa olemaan lähes kakkosten ratoja.

Hypäri
Hypäri oli ekaksi ja profiililtaan todella kiva ykkösille. Ihanneaika oli 45s. Vieressä olevan ratapiirrusuksen rustasin itse ihan vaan suoraan muistista, joten estevälit saattaa heittää aika paljonkin.

Seinäjoen hallissa on ihan erilainen pohja kuin meillä Saarijärven hallissa, joten Fox töpötti ennen hyppyjä taas paljon vaikka rimat oli vain 35cm.

Hyppyjen yli kuitenkin päästiin ja sitten mentiinkin suht lujaa. Ihan yllätyin, että Fox meni noinkin lujaa.

Hypärillä ei ollut mitään ongelmia. Kepit oli perfecto, pussiin meinas jäädä kiinni, mutta sieltä päästiin nopeesti ulos. Pituus hypättiin helposti ja samoin muuri.
Yhtäkkiä huomattiinkin olevamme maalissa puhtaalla nollalla!

Foxi sai lopuksi ihan superihanankivanmahtavanparhaan palkan, joka on tietenkin kissanruokaa ja nakkia. Näin jo Foxin ilmeestä, että se tiesi maalissa tehneensä ihan super hienosti.

Myöhemmin tuloksia katsellessa en meinannut uskoa meidän aikaa. Lopputuloksena hypäriltä meille komeili rv 0,  aika -8,42, sija 3 ja eka LUVA!!! Vihdoin ja viimein. Tätä tulosta ollaan haalittu kauan ja nyt se on todellista!


Yli-Jaskarin agirata oli myös erittäin mukavan oloinen ykkösten rata. Siinä oli "haastavia" muttei kuitenkaan liian "haastavia" kohtia, joihin moni koirakko lankesi.

Agirata
Foxille tämäkään rata ei tuottanut hankaluuksia, mutta minä onnistuin pilaamaan suorituksen nelos putken jälkeen yhdellä myöhässä olleella sokkarilla!! Onneksi sain kuulla heti palautteen Foxilta huonosta sokkarista.
Vitonen siitä lipsahti, mutta muuten nolla. Jälkeenpäin tuo jäi kyllä harmittamaan, mutta sille ei voi enää mitään. Pienestä se oli kiinni.


Ilman tuota myhässä ollutta sokkaria oltaisiin päästy helposti ihanneaikaan, joka oli 47 sekuntia. Viisi sekuntia meiltä ainakin meni, kun Fox jäi antamaan mulle pientä palautetta tuosta sokkari asiasta.

Agiradan positiivisia asioita oli paljon. Lähtö oli nopea, puomin kontakti oli ihan supermahtava, A:n kontakti vieläkin mahtavampi, koska Fox luuli A:n alastulokontaktin vieressä olevaa ilmastointiteippiä namialustaksi... Vautsi vau miten miten nopee stoppi tuli!

Muuri hypättiin helposti, pussiin meinattiin taas jäädä kiinni, mutta ei se menoa haitannut. Kepitkin oli erittäin nätit ja vauhdikkaat!

Maaliin agiradalta tultiin tuloksella rv 5 ja ajalla 7,20. Hieno rata, kiitos mahtavan Foxin.

Ratojen jälkeen fiilis oli huipussaan vaikka jäähkälenkillä vettä satoi kaatamalla.
Fox on vaan niin paras. Se tekee tosi tarkkaan ja hallitusti. Nauttii 100 prosenttisesti joka esteestä ja tekee aina parhaansa! Fokkeli pääsee vielä pitkälle vaikka siinä menisi kymmenen vuotta!

Loppuun vielä hyppykuva palkintojen kera <3

2 kommenttia:

  1. Onnea! :--) Olipa kyl kivannäköiset radat! Ykkösillä niiden pitäis ollakin just tuollaisia, mutta kuten sanoit, niin melko haastaviksi ovat alkaneet nykyään menemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Jep. Tähän asti melkein joka rata on ollut enemmänkin kakkosten tasoinen, mutta noi oli tosi kivat! Yli-Jaskari pääsi ainakin mun suosikkituomareiden joukkoon! :-)

      Poista