lauantai 25. heinäkuuta 2015

Vaihtelu virkistää


Meillä on ollut kesäloman aikana taukoa aksasta miinustettuna parit kisat. Viikoilla ei ole ollut treenejä, joten ollaan voitu keskittyä välillä tokoon. Parisen viikkoa takaperin sain jonkun kumman tokoinnostuksen. Kuinkahan kauan siitä edellisestäkin on jo? Kiitos tokoinnostus, kun tulit takaisin.
Viime viikon lauantaina sain jopa aikaiseksi kuvata videotakin siinä samalla.

Tehtiin ekana ihan vaan seuramiista. Se on alkanut vihdoinkin sujua kunnolla! Fox ottaa kontaktia, jota se ei ole aikaisemmin paljon tehnyt. Hyvä Fox! Käännöksetkin alkaa jo onnistumaan kerta kerralta paremmin!  Pysähdyksien istumiset on vielä välillä aika hitaita ja niitä piti korjailla. Fox hyppii välillä käteenkin, mutta treeniä treeniä. Kyllä se siitä.

Liikkeestä maahanmenoa Fox ennakoi välillä ja samoin takaisin sivulle istumista. Välillä haluan testata, että pysyykö maassa vai ei. Maahanmenossa Fox jää todella vinoon, joten haluun korjailla ja palkkailla sitäkin. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa.

Liikkeestä seisominen on jo tosi kiva. Sitä ollaankin kyllä treenailtu ahkerasti. Vähän vinoon se jää seisomaankin, mutta kelpaa mulle.

Noutoa ja kapulan pitämistä ollaan ainakin y r i t e t t y treenata. Muttakun se kapula on vaan niin yököttävän hirvee. Erilaisilla kapuloilla treenaaminen on kuitenkin edes vähän tuottanut tulosta. Fox kyllästyy koko juttuun ihan jäätävän nopeesti. Pari kertaa se saattaa hakee ja pitää kunnolla, mutta sen jälkeen tuominen on ihan hirveen tyhmää.
Videolla näkyy kolme hienoa noutoa, mutta sitten... Minä tyhmä en tajunnut lopettaa ajoissa. Neljäs nouto olikin sitten jo tyhmä. Voi juku. Kolmesta noudosta tuli ihansuperihananakkinamipalkka ja kehut ja bileet joka kerralla. Neljäs oli sitten tyhmä... Koko noutoa ei olla vielä tehty. Kunhan tehdään kapulasta ensin vain hauska.


Luoksetulo onnistuu Foxilta kuin leikki, mutta perusasentoa korjaillaan jos se on vino.

Yhtenä iltana tein paikkamakuun molempien koirien kanssa. Kolme minuuttia oli Apsulle aivan liian pitkä aika. Kuka sitä nyt jaksaa maata maassa kolme minuttia? Minäpä kerron kuka. No Fox tietty! Ihan super jätkä!Minuutti on vieläkin helpompi ja jopa April osaa sen!

Kaukot on Foxille vielä vaikeet. On se joskus on osannut, mutta treenit on jääny vähille.

Ruutua on tehty muutaman kerran namipalkalla. Se on kohtalainen, mutta kaipaa vielä lisää treeniä.

Lopuksi Fox sai tehdä vähän jotain kivoja uusia temppuja, mitä ollaan opeteltu. Se oli kiva loppupalkka se!

Siinä on aikalailla kaikki mitä ollaan treenailtu. Toivottavasti saan enemmänkin julkaistua näitä tokopostauksia ja kerrottua miten kapulan kanssa menee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti