torstai 18. kesäkuuta 2015

Tästä on hyvä jatkaa


Kesä on lähtenyt meilläkin jo rullaamaan. Kelit ovat olleet aika viileät, mutta se ei ole menoa haitannut.

Viikonloppuna lähdettiin Humpille ulkoiluttamaan kameraa ja tietenkin koiria siinä samalla. Saatiin vähän erilaista kuvausympäristöä ja kukas muukaan kuin Fox oli pääkuvauskohteena. Noh.. tuli Apsusta kuiteskin yksi kuva.

Fox veteli innoissaan heinokossa ja April hötkysi hihnassa minkä kerkesi. Fox pääsi myös ekaa kertaa elämässään laiturille. Kyllä tais jätkää pikkusen pelottaa aluks, kun laituri heilui ja vaappui eestaas.


Aksaa ollaan käyty treenaamassa normisti kerran viikkoon. Foxilla ollaan vauhtia saatu vähän kasvatettua, mutta siinä on vielä vähän parannettavaa. A:n ja puomin kontaktit alkaa olla jo super hyvät ja leijeröiminen onnistuu moitteettomasti. Mainitsinko jo, että miten tyytyväinen mä oon tohon pojuun?

Aksa on alkanut sujumaan jo niin hyvin, että ollaan dumpattu melkein koko kesä täyteen kisoja. Ensi kuussa ollaan menossa ainakin Mikkeliin ja Sieviin kisaamaan. Seinäjoki on vielä vähän kysymysmerkillä tiukan aikataulun takia. 4.8. on luvassa Vitikaisen Tiian yksäritunti Kuopiossa.


Noin kolmisen viikkoa takaperin Fox pääsi vihdoin ja viimein luustokuvauksiin. Aamulla lähdettiin ja käveltiin tuohon melkein naapuriin eläinlääkäriin. Siellä sitten tsekattiin paino, jonka jälkeen annettiin rauhoituspiikki. Fox nukahti aika nopeesti.
Semmoisen puolituntia/tunnin siinä odottelin, kun Fox oli kuvattavana.

Foxilta kuvattiin lonkat, kyynärät ja selkä. Eniten jännitin noita lonkkia, koska Foxilla on ihan pienestä pennusta ollut oikea lonkka jäykempi kuin vasen. Ainakin oletin, että lonkat olisivat eri paria.

Selkä- tai lonkkakuvat (en muista kummat) oli ell:n mukaan vaikeat ottaa, koska Foxilla oli jotenkin vino lantio. Lonkkakuvien lisäksi aloin jännittämään myös selkäkuvia.
Laskun maksun jälkeen alkoi pikku hiljaa rapisemaan tuloksia koiranetin sivuille.


Kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi








Tälläiset tulokset saatiin. Voitte varmaan kuvitella miten hypin lattiasta kattoon. Suoran sanoen IHANAAAAAAA!!!! Terve selkä, terveet kyynärät ja terveet (mutta ei täydelliset) lonkat! Tämmöistä tulosta en edes osannut kuvitella. Oikein kivi tipahti sydämmeltä.

Kyllä noita tuloksia pelättiin. Mietittiin kauan, että miten käy agilityn jos joku ois huonosti. Nyt ei enää tarvii treenatessa ja kisatessa pelätä sen kun vaan antaa mennä täysillä!


Juhannuskin ois jo ovella. Me lähdetään juhannuksen viettoon taas tuttavien mökille ja Fox pääsee tieteskin mukaan. April jää kotivahdiksi veljen kaveriksi.

Myö halutaankin sitten toivottaa kaikille lukijoille myöskin hyvää Juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti