maanantai 8. kesäkuuta 2015

JatPailut ja arvonnan tulokset


Aloitetaan nyt ekaksi jännitystä lieventäen arvonnan tuloksista. Arpaonni suosi tällä kertaa lukijaa nimeltä Marika! Otan huomisen aikana yhteyttä s-postitse. (Tänään en ehdi.) Kiitos vielä kaikille muillekkin osallistumisesta ja käykäähän äänestämässä ensi kuun erikoispostausta sivupalkissa!

Paljon tuli myös kivoja ehdotuksia blogin ulkoasun suhteen. Uudistuksia teinkin monia ja pyrin muuttamaan mainitsemianne "negatiivisia" asioita.
Blogissa siis muuttui ensiksi tuo tausta, joka ei toistunut ollenkaan oikein. Toiseksi suunnittelin uuden bannerin, sekä lisäsin tunnisteet ja koirien välilehtien/sivujen linkit ovat nyt selvemmin esillä!

Itse olen nyt täysin tyytyväinen ulkoasuun ja siitä tuli kesäisempi. Kommentoikaa ihmeessä, että pidättekö te ulkoasua siistinä ja kivana vai pitäisikö jotakin vielä muuttaa.
Banneri nyt on mikä on, mutta se saa olla esillä vähän aikaa. Kaikki ulkoasuun liittyvät jutut tein itse, joten niissä saatta olla niitä pikkuvikoja.


Lauantaina lähdettiin aamusta ajelemaan kohti Jyväskylää. Määränpäänä yllätyksellisesti JATin halli ja siellä pidettävät agiepikset. Tarkoituksena oli lähteä kasvattamaan nopeutta ja hakemaan kivaa kisakokemusta Foxille.

Osallistuttiin A- ja B-agiradoille, joihin otettiin vielä uusinnat. Yhteensä neljä rataa kisattiin ja kyllähän se vauhti alkoi sieltä löytymään. Saattoi johtua siitä, että ei oltu treenattu mitään noin kahteen viikkoon ja Fox oli aivan innoissaan.

A-radalta otettiin hylky, koska halusin korjata epäonnistuneen puomin kontaktin. Ja sitten kun vihdoin sain sen haluamani kontaktin, Fox löysi jonkin mielenkiintoisen hajun maasta. Muuten rata meni nollana.

A-radan uusinnasta tuli myös hylky, koska ohjasin putken huolimattomasti ja Fox ehti käydä hyppäämässä sillä välin yhden hypyn.

B-radalla oli keinu, jota Fox alkuun hieman arasteli, mutta rohkeasti uskaltautui loppuun saakka. B-radan tulos ei tullut ihan selväksi, koska videolta näkyy vain tuomarin antama vitonen. Kuulin kuitenkin, että pituuden palikat kolahtivat myös, mutta en tiedä sitten, että kaatuiko sieltä mitään.

B-radan uusinnasta saatiin se kauan odotettu nolla! Kyllä muuten oli pari kertaa tooosi lähellä etteikö olisi tullut hylky. Fox onneksi kuuluaisena koirana jarrutti aina viime hetkellä.
Rata oli kakkosten tasoinen 22 esteen rata. Vauhtia oli jo senkin verran, että ei tullu yhtään yliaikaa. Tuloksena meille epiksistä 0rv -7.00 ja kotiin tuomisina JATin epiksien lahjakortti, pussi training snacksejä ja pieni karkkipussi.


 Yleisesti kaikilla radoilla hyvää oli erittäin hienot kontaktit, vauhti, keinu, pituus ja ihan super rohkee puomi! Samaa sitten virallisiin kiitos!




6 kommenttia:

  1. Kyllä oli iloinen yllätys huomata, että onni suosinut! Tykkään hurjasti tuosta palkinnosta, joten jään asumaan postilaatikon viereen Posti-Patea odottelemaan! :D

    Kiva kun on tunnisteet näkyvillä, ne ovat mielestäni todella mukavat, kun voi halutessaan seilailla johonkin tiettyyn aiheeseen liittyviä postauksia :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja ratoja! Mulle on joskus vinkattu et hiukset kannattaa laittaa kiinni tai joku panta tm :) tuli mieleen kun sullakin välillä hiukset meni silmille, niin ei häiritsis omaa näkökenttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo oon itekki miettiny vähän samaa, mutta on nii lyhyet hiukset ettei ne niin hirveesti siinä häiritse. Vois kyllä kuiteski joskus kokeilla. :)

      Poista
  3. Onnittelut hienosti menneistä epiksistä! Ihania kuvia :) Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista