torstai 12. maaliskuuta 2015

KUUKAUDEN ERIKOISPOSTAUS: Treenirepun sisältö


Treenireppuna meillä toimii joskus möllikisoista voitettu Eukanuban pinkki reppu. Tavaraa mahtuu kivasti sisälle. Toimittaa virkaansa hyvin treeneissä.


Treeneissä yksi tärkein tekijä on Berran treenitasku. Edessä kaksi isompaa taskua nameille ja leluille. Meillä käytetään niin, että toisessa taskussa on nameja Aprilille ja toisessa Foxin lelu. Edessä on myös kaksi pientä taskua, joissa meillä ei pienen koon takia säilytetä mitään.
Takana on yksi suuri tasku, jossa meillä on myöskin Foxin leluja. 
Treenitasku on mukavampi kesällä, kun ei ole niin kuuma kuin liivi. Joskus olisi kuitenkin tarkoitus hankkia treeniliivikin.


Uskollisena neljä vuotta mukana kulkenut juomakuppi on myös yksi tärkeä esine treenirepussa.


Foxin palkkausvälineenä eniten toimivat lelut kulkee mukana aksa- ja tokotreeneissä. Foxin lemppari on tuo punainen narupallo. Varaleluna käytetään Ke-hun maapallo vetolelua. Kongin vinkuva pallo on myös lemppareitten joukossa.


Apsun treeninamit vaihtelee paljon, mutta tällä hekellä repusta lyötyvät Trick&Treatin luunmuotoiset koulutusnamit kokoa XS ja Brit training namit kokoa S.


Tässä mun lenkkarit, jota ilman ei treeneistä oikein tulisi mitää. Merkkiä en nyt sen tarkemmin muista, mutta taisivat olla adidas cool running:it. Tosi mukavat ja kevyet juoksemiseen.


Näitä löytyy meidän treenirepusta useita niin kuin toivottavasti jokaisen repusta!


Vauhtia on yleensä niin paljon, että janohan siinä tulee. Juomapullo on siis myös hyvä olla mukana.

Sitten päästäänkin sellaisiin kamoihin, jotka eivät yleensä ole repussa, mutta treeneissä silti mukana!


Foxin Back on Track toppaloimi on tärkeä tekijä alku- ja loppulämmittelyssä, sillä se pitää lihakset hyvin lämpiminä. Botti on Foxilla päällä myös omaa vuoroa odotellessa.


Sitten on vielä Berran Fleecetalutin, jota Fox repii mielellään radan/treenien jälkeen. Useasti meillä on käytössä itsetehty paracord-hihna ja siihen samoilla väreillä tilattu Foxin puolikurra panta.


Viimeisenä on vielä tämä itse repun käyttäjä, joka ihmetteli, miksi treenikamat on pitkin olkkaria.

Tässä olikin sitten poikkeuksellisesti maaliskuun erikoispostaus, koska helmikuu menikin jo. Ensi kuun erikoispostausta voitte taas äänestää blogin sivupalkissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti