maanantai 29. syyskuuta 2014

Tiia Vitikaisen agikoulutus

Heipsan!

Eilen käväistiin Saarijärvellä agikoulutuksessa. Kouluttajana oli tällä kertaa Tiia Vitikainen, joka on siis suomen agilitymaajoukkueen vetäjä ja mun mielestä ihan paras kouluttaja jolla ollaan koskaan käyty. Tämä kerta oli meidän kolmas koulutus. Tiia tuli viime vuonna Tehovastukselle ja viime kesänä lähdettiinkin ihan sinne Kuopioon asti! : )

Foxilla oli eka kierroksella vähän "pallo hukassa" Päätti siis itse olla aina välillä kuuntelematta ja teki esteitä itse. Tuossa alhaalla ratapiirrustus. : ) Sain senkin tänne!


Radan eka ongelma oli 5 hyppy. Siellä mun piti tehdä vastakäännös, mutta empä ekaks tehny :/ Sen seurauksen kettu oppi menemään A-esteelle vaikka piti mennä putkeen. Sitä sitten aikansa hiottiin niin kyl se siitä loppujen lopuks meni.


Kun päästiin 8 esteelle, eli Aalle niin...... kontaktit meni päin puuta :/ Jätkä hyppäs oikein korkeelta alas. (älä huoli Fox tiistaina laitetaan sut ruotuun)

Sitte tuo meniki hyvin (yhen esteen) mutta mää menin sörkkimään käsieni kanssa. 10 esteelle saatiin sit vihdoin tehtyy pakkovalssi HUH!


11 takaakierto meni hyvin, mutta pituus kolahti. Noh siitä selvittiin kun Tiia meni palkkaamaan toiseen päähän nii kyl se sit parin kerran jälkeen meni! : )


24 esteeseen asti Fox meni ihan sika hyvin oon ylpee siitä!!!!!! 
Puomin kontaktiki oli ihan suht`koht hyvä.
24 putkeen tuli pieni kommunikaatio-ongelma mutta ei mitään vakavampaa!
Loppu meniki sit 29 esteeseen asti hyvin. 29 putkea silti vähän vielä vahvisteltiin palkkaamalla!!!!!


Tosi loistava shetlantilainen tosta vielä tulee kun treenataan ahkerasti! Mihinkään meillä ei ole vielä kiire. Kettu täyttää kohta vasta puoltoista vuotta!
Ensi sunnuntai vietetäänkin sitten JATin hallilla Jyväskylässä A-agiradan ja B-hyppyradan merkeissä. Tiistaina harjotellaan vielä kontakteja niin hyvä tulee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti