maanantai 8. syyskuuta 2014

Seuranmestaruus sija 3!!

Hei!

Anteeksi en ehtinytkään kirjoittamaan mestiksien jälkeen, kun tultiin vasta illalla kotiin ja en ollut tehnyt vielä läksyjä, mutta nyt tulee tekstiä!

Mestiksiin pääsi mukaan molemmat koirat, koska April pärjäsi viime vuonna aika hyvin. Tänävuonna ei voi sanoa samaa. Apsun radat meni muuten ihan OK, mutta tyttö oli vähän laiskalla päällä, niin se hyppäsi renkaan viereisestä kolosta eli siitä "missä aitan on matalin". Pussihan on tunnetusti Apsulle vaikea sähköisyyden vuoksi, kun April saa siitä kankaasta sähköiskuja.
Apsun keppeihin olen todella tyytyväinen, sillä ne se meni innolla! Loppu rata meni ihan OK vauhtia kuin olisi ollut vähän enemmän. No me hipsittiin rata kävely vauhdilla ja se siitä.

Samaa ei voi kyllä sanoa Foxista. Pikku-ukko veti radan nopeesti ja aika tarkasti tuota yhtä putkea lukuun ottamatta. Radalta meille siis vain 5 virhepistettä! Aivan uskomatonta! Fox kun oli ihan pihalla koko jutusta mölliradalla. Ei suostunut kuuntelemaan ei sitten millään. Piti istuttaa kesken radan, että sai jätkän taas kuuntelemaan. Siinä hieman kritiikkiä, mutta kyllä positiivistakin löytyi! Pussi meni aivan loistavasti joka kerralla. Kepeillä korjasi, myös hienosti itse, kunhan minä maltoin odottaa hetken! Samoin kuunteli sitten tuossa tiukassa käännöksessä, jossa moni koira jatkoi eteen päin, mutta ei Fox! Tuossa meidän rata!


Näin ollen Fox 18 kuukautta on SSKKn kolmanneksi paras aksakoira!

Seuranmestiksissä oli myös tosimölli ja möllirata. April tosimölleissä 1. ,mölleissä .... ja mestisradalla komea HYL. Fox tosimölleissä 1., mölleissä 1. ja mestisradalla oman luokkansa ehkä 2. (en muista, mutta laitan sen myöhemmin niin kuin Apsun mölli tuloksen)

Kiitos kun luit ja jos tykkäsit niin paina tykkäsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti