sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän treenit


Tiistaina Zeko pääsi yksin treenaamaan, koska Fox on parin viikon ajan saikulla.
Rata oli mielestäni tosi kiva, koska siinä sai juosta kunnolla. Zekokin tuntui tykkäävän kovasti suorista putkista ja vauhdista.

Zeko handlasi hienosti kakkoshypyn jaakotuksen, vaikka sitä ei olla juurikaan harjoiteltu. Hypyn jälkeinen kaari oli pieni ja Zeko kurvasi suoraan putkeen. Neljännelle hypylle Zeketin irtosi hienosti ja allekirjoittanutkin ehti tekemään valssin ajallaan. 5 putkelta Zeko irtosi ihan älyttömän hienosti seuraavalle hypylle. Irtoamiset on selvästi Zekon vahvuuksia!


7-10 esteet olivat sitten jo kovemmassa treenissä.
Zeko nimittäin lähtee kovemmassa vauhdissa kaartamaan aika reippaasti. Sen takia en saanut juosta kovin läheltä hyppyjä. Muuten Zeko ajelee esteestä ohi. Tämä olikin helpommin sanottu kuin tehty.

8 hypylle mun täytyi välimatkasta huolimatta "tönäistä" Zeko jaloilla hypylle. Muuten siitä oltaisiin tultu ohi. Sama toistui 10 hypyllä. Siellä mun täytyi olla hieman ennen Zekoa, jotta ehdin taas tönäistä Zekon hypylle. Tätä saatiin treenata useampaan kertaan, mutta kyllä se alkoi muutaman toiston jälkeen onnistumaan.

Oli oikein mukava keskittyä treeneissä vain Zekoon. Meillä on vielä paaaljon opittavaa toisistamme, mutta viimeisen kuukauden aikana kehitystä on tapahtunut huimasti. Kyllä Zekosta vielä aksakoira leivotaan!


Mitäs Foxille sitten kuuluu?

Foxille kuuluu oikein hyvää! Leikkaushaava on parantunut hyvin ja me ollaan palattu jo normaaliin arkirytmiin. Lenkit ovat normaalin pituisia ja Fox saa juosta Zekon kanssa irti. Kipulääkettä Fox ei enää tarvitse. Kauluria kuitenkin pidetään vielä pari päivää, jotta haavaa ei pääse tulehtumaan.
Foxin luonteessa en ole huomannut mitään suurta muutosta. Sama Fokkeli mikä ennenkin.


2 kommenttia: