lauantai 1. lokakuuta 2016

It's kind of fun to do impossible


Maanantaina oli rally-tokon viimeinen kurssikerta. Myös Fox pääsi ralleilemaan, sillä alkeisryhmässä oli vapaa paikka. Molemmissa ryhmissä oli pienet leikkimieliset kisat. Fox pääsi tekemään ALO-luokan radan ja Zeko ALO- ja AVO-luokan radat.
Fox teki tosi hienosti ensimmäisellä kerralla. Eteen istuminen tuotti hieman vaikeuksia, koska takapään käyttö ei ole Foxilla vielä kovin tehokasta. Käännökset onnistuivat ihan kivasti, mutta niissä on vielä parannettavaa. Ensikertalaiseksi Fox teki kuitenkin aika huikeesti ja innolla. Ehkä tästä voisi tulla Foxillekin toinen laji!


Zeko selvästi kokosi itsensä viimeistä kertaa varten. Hän teki niin pätevästi! Intoa riitti, varsinkin käännöksissä. Niitä uusittiin muutaman kerran, koska Zeko kurvasi kartturin ohi... Juostessa Zeko malttoi pysyä hienosti sivulla. Zeko voittikin hienosti oman luokkansa 96 pisteellä ja Fox sijoittui tiukemmalla arvostelulla toiseksi 77 pisteellä. Pakko kai tässä on kohta ihan virallisiinkin kisoihin lähteä...


Tiistaina lähdettiin vuorostaan aksatreeneihin. Zeko sai tehdä pari kertaajuoksareita ja pientä pätkää radasta. Zeko meni hurrrjalla vauhdilla putkesta putkeen. Kaikki on vaan niin zuper ziistii Zekon mielestä.
Foxin kanssa treenattiin rataa MM-kisoista inspiroituneena poispäinkäännöstä kepeiltä putkeen. Poispäinkäännöksissä ei ollut mitään ongelmaa, mutta ei tehnyt pahaa treenata. Fox oli tosi rento rataa mentäessä ja vauhtia löytyi. Kaikin puolin onnistuneet treenit ja niistä sain myöskin videomateriaalia.


Torstaina Fox pääsi taas Jerryn taitaviin käsiin. Takapäästä löytyi vieläkin kireyttä, mutta muu ranka oli jo paljon paremmassa kunnossa. Tasapainoilusta ja venyttelystä on siis ollut jo apua, mutta kotiläksyksi tuli vielä päivittäisiä avaavia jumppaliikkeitä ja venyttelyä.


Tänään käytiin aamupäivästä parin tunnin rennolla lenkillä ja napsittiin parit kuvat. Loppupäivä ollaan venytelty Foxin kanssa ja löhöilty Zekon kanssa sohvalla. Illalla Fox pääsi iskän ja Apsun mukaan metsään, joten me lähdettiin Zekon kanssa kahdestaan vähän reippaammalle lenkille.

Huomenna pääsenkin treenaamaan tokoa erään bortsupennun kanssa ja sitten ajattelin treenata molemmilla pojilla vähän hyppytekniikkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti