keskiviikko 18. toukokuuta 2016

I wanna be right by your side


Aikaa blogin kirjoittamiseen on ollut viimeaikoina aivan liian vähän koulukiireiden takia. Kokeita on ollut paljon ja muutama on vielä jäljellä, mutta viimeisiä viedään ennen kesälomaa.

Zekon kanssa aksarintamalla ollaan edistytty huimasti vain kahdella pienellä treenillä. Estehakuisuus alkaa olla jo jotakin aika huisia. Zekkis on oppinut myös hienosti lukemaan erilaisia ohjauksia.
Zeko pääsi kolmisen viikkoa sitten tuuraamaan Foxia treeneissä. Siellä tutustuttiin välistävetoihin ja tehtiin jo kolmen esteen sarjaa. Kolmen esteen sarja meni pikkutyypillä aivan älyttömän hienosti! Zeko alkaa pikkuhiljaa päästä käden katsomisesta eroon ja keskittyy paremmin.
Välistävedot olivat Zekolle haastavia, koska tyypillä oli sellainen perus asenne jee nyt äkkiä nopeesti jonnekki jee jee. Keskittyminen kun on niin hiiirveen vaikeeta, koska lelu on paras ja sillä pitäisi päästä äkkiä leikkimään. Saatiin kuitenkin muutama onnistunut toisto ja lopetettiin siihen.


Foxkin on päässyt pari kertaa treenaamaan. Rimoja on pidetty vähän matalammalla ja ollaan nyt valkun kanssa huomattu, että Fox ei töpötä enne hyppyjä, kun rima on maksimissaan 35cm. Siitä eteenpäin on hypyt sitten töpöti töpöti. Tauon jälkeen tuntuu aina siltä, että Foxilla lisääntyy koko ajan vauhti. Toki matalammat 30cm rimat lujentaa vauhtia, mutta silti. Fox tuntuu olevan ihan liekeissä radalla.


Noin viikko sitten molemmat shelttipojat pääsivät mölleihin. Zekon kanssa käytiin ihan treenimielessä korkkaamassa 2x tosimöllirata. Radalla oli 8 estettä. Hypyt mentiin ponnareilla niin kuin treeneissäkin. Palkkasin Zekoa parin esteen välein. Molemmilta radoilta saatiin hylyt eli 15 rv. Ensimmäisellä radalla Zeko tuli putkesta pois samasta päästä mistä oli sinne mennytkin ja toisella radalla allekirjoittanut oli liian hidas eikä ehtinyt ohjaamaan kunnolla, jolloin Zeko hyppäsi hypyn väärinpäin. Olin erittäin tyytyväinen pikkutyyppiin!

Foxin kanssa kisattiin 2x mölleissä ja 2x kilpailevissa. Tasapuolisesti molemmilta mölliradoilta saatiin nolla nopealla ajalla. Kilpailevien radat hyllytettiin hienosti molemmilla kerroilla. Hienoja ratoja olivat kuitenkin molemmat vaikka ohjaaja oli ihan pihalla.


Tulevalle viikonlopulle on suunniteltu roppakaupalla ohjelmaa. Lauantaina molemmat pojat pääsevät SSKK:n järjestämään mätsäriin. Mätsärin jälkeen molemmat pääsevät myöskin hierottaviksi.
Sunnuntaina mennään sitten Haukkuvaaraan mätsäriin ja sen jälkeen käydään toivottavasti poitsujen kasvattajan luona kylässä ja trimmauksessa. Samalla suunnitellaan vähän loppukesän näyttelyitä molemmille.

Saatiin myös vihdoin varattua Foxille aika osteopaatti Jerry Ketolalle 31.5. Toivottavasti siellä saadaan vähän selvyyttä jumiasialle ja ehkä ratkaisukin siihen. Saas nähdä!

2 kommenttia: