sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Everything I need I get from you


Aksaloma sen kun jatkuu. Me ollaankin treenailtu tokoa ihan olan takaa viimeiset viikot. Pakkastakin on ollut ihan kivasti. Zekoa ei paukkupakkaset paljoa haittaa, mutta Fox joutuukin pitämään bottia ja tossuja. Zekolle kävi kuvassa oleva villapaita liian pieneksi, mutta uutta on jo tulossa.


Fox pääsi eilen Erikan hierottavaksi. Ja niin kuin olin ajatellutkin, jäbä oli taas jumissa. Fox oli jumissa koko rangan alueelta ja aristi vasenta puolta. Onneksi tuo aukesi kohtuu hyvin. Tänä aamuna Fox käveli kyyryssä ja oli aika kipeän näköinen. Päivän myötä Fox kuitenkin vetreytyi. Foxin seuraava hieronta on 13.2. Siihen asti otetaan vähän rauhallisemmin.

Foxin ollessa hieronnassa April pääsi jäälle vetämään kelkkaa. Matkaakin oli kertynyt huimat 7,5 km ja koko matkan ajan April oli juossut. Ei tuo typy ole ihan mistään huonokuntoisimmasta päästä.

Zeko täytti keskiviikkona kokonaiset 16 viikkoa. Nokka ja koivet ovat kasvaneet hurjasti ja vauhti sen kun kasvaa. Korkeutta Zekolla on noin 33-35cm ja painoa sellaiset 5,4 kg. Huomenna olisi taas rokotus. Saas nähdä muistaako tyyppi paikan.

KoiraNettiin tuli vihdoin Zekon "tiedot", mutta tietysti väärällä nimellä. Zeko on tällä hetkellä Pikikuonon Tunderbird vaikka nimi on Thunderbird. Kasvattaja yrittää kuitenkin korjata asian.

Nyt tuli vaihteeksi vähän lyhyempi postaus, mutta yritän väsätä vähän pidemmän tokopostauksen ensi viikoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti