perjantai 6. marraskuuta 2015

Mitä kummaa


Toissapäivänä tapahtui kummallinen juttu, josta kukaan ei tiedä oikein yhtään mitään. Koulussa ollessani iskä oli päästänyt Aprilin pois tarhasta. Ja kuten arvata saattaa April lähti vetämään kilareita talon ympäri. Fox oli myös ulkona irti samaan aikaan. Fox lähti normaaliin tapaan juoksemaan Apsun perään.

Talon takaa kuului Foxin vingahdus ja April pysähtyi kuin seinään. Fox laahusti hitaasti sisälle ja oli koko loppupäivän tosi noivea. Koirat joko törmäsivät toisiinsa tai Fox oli lyönyt päänsä mattojen tamppaustelineeseen.

Kun tulin koulusta, huomasin heti ettei Fox ole ihan kunnossa. Fox ei leikkinyt ollenkaan koko päivänä eikä ollut muutenkaan iloinen oma itsensä. Ontumista ei havaittu ollenkaan ja ranka tuntui hyvälle eikä Fox aristanut mitään kohtaa. Eläinlääkärihän ei tietenkään ollut enää siihen aikaan paikkakunnalla joten olisi pitänyt lähteä Äänekoskelle tai Jyväskylään. Päätettiin seurata tilannetta aamuun. Aamulla Fox oli jo hieman virkeämpi, muttei vieläkään normaali. Varattiin sitten aika eläinlääkärille.

Iltapäivällä Fox pääsi lääkäriin. Ell tutki kaikki mahdolliset paikat, mutta mistään ei löytynyt mitään kummallista. Ranka oli hyvässä kunnossa, lämpö oli normaali ja jalatkin olivat kunnossa. Ell epäili venähdystä ja samoin mekin. Fox sai kotiin kipulääkettä ja viikonloppu pitää ottaa rauhallisesti.

Nyt Fox on jo tosi virkeä ja oma itsensä. Leikkiminen ja pomppiminen on taas hauskaa. Kipulääkkeet ovat auttaneet ja ilman kipulääkkeitäkin Fox tuntuu onneksi ihan normaalilta!

Huomeniltana kannattaa olla tarkkana blogin suhteen. Jotain jännittävää saattaa tapahtua ja siitä on tulossa erillinen postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti