tiistai 19. toukokuuta 2015

FitDog kisapäivinä, treeneissä ja arjessa


Edellisestä FitDogin esittelypostauksesta on kulunut jo yli kuukausi, joten ehkä olisi aika kirjoittaa sen vaikutukset kisapäivinä, treeneissä ja arjessa!

Aloitetaan vaikka treeneistä.
FitDog Energy + Rehydrate on kulkenut aktiivisesti treenirepussa aksaamaan mennessä. Tosin kotona ennen treenejä annan jo pienen annoksen molemmille koirille. Energy + Rehydrate on maistunut sekä Aprilille että Foxille. Fox on jopa jo oppinut ilmestymään kupin äärelle heti shakerin äänen kuullessaan. Aprilia usein joutuu huutelemaan juomaan, koska sillä on yleensä jokin homma kesken toisessa päässä taloa. Molemmat karvakaverit juovat kupin tyhjäksi nopeasti.

Ennen hallille lähtöä sekoitan uuden annoksen shakerissä treenejä varten. Isoa pussiakun ei ole kiva ahtaa reppuun joka on jo muutenkin täynnä. Pieni shaker pullo taas sujahtaa sopivasti reppuun.

Lämppälenkin jälkeen ylensä läähätyksen määrästä päätellen kaadan kupin täyteen ja siitä juoma alkaakin pikkuhiljaa jo vähentyä.

Ekan treenikerran jälkeen Fox juo aina hanakasti kupin melkein tyhjäksi. Normaalilla vedellä ei tuollaista vaikutusta olekkaan. Foxia saa kauan maanitella ottamaan normia vettä.

Aprilin kanssa FitDogin juominen vähän vaihtelee. Joskus maistuu, mutta joskus on saatava tavallista vettä. Se on päivästä ja treenimäärästä kiinni.

Jäähkälenkin jälkeen katsotaan, että onko koirilla vielä jano ja monesti on Foxille Energy + Rehydrate maistunut.

Kotosalla sitten ajomatkan pituudesta katsotaan, että annetaanko vielä Recovery Potato- palautusjuomaa.


  Lauantaina 9.5. testailtiin sitten FitDogin vaikutusta kisapäivänä. Ennen JATin hallille lähtöä annoin Foxille Energy + Rehydratea. Juoma katosi kupista taas kerran nopeasti.

Kisapaikalla Foxilla ei tuntunut olevan jano, joten en sitä tietenkään väkisin alkanut juottamaan.

Ensimmäisen radan jälkeen laitoin ensin kuppiin normaalia vettä, mutta huomasin, että Fox ei ollut ollenkaan halukas juomaan sitä. Päätin kaataa veden sekaan Energy + Rehydratea ja kyllä alkoi pikkuherralle juominen maistumaan.

Toisen radan Fox jaksoi tosi kivasti eikä minkään moista väsymystä näkynyt. Radan jälkeen Fox joi taas hyvällä halulla lisää Energy + Rehydratea. Sitten ei muuta kuin jäähkälle ja autoon.

Kotimatka kesti noin 1,5 h joten koin Recoveryn tarpeettomaksi.

Kisapäivän jaksaminen on nyt meidän osalta taattu!


Arjessa FitDogia ollaan käytetty aktiivisesti ja epäaktiivisesti. Lähinnä rankkojen juoksulenkkejen jälkeen tulee annettua FitDog Recovery Potato- perunapohjaista palautusjuomajauhetta veden sekaan. Muuten sitä ei niin tule kotioloissa käytettyä. FitDogin ansiosta kuitenkin Fox jaksaa leikkiä vielä juoksulenkinkin jälkeen.

Tuotetestauksen jälkeen voin kyllä suositella FitDogin tuotteita jokaiselle koiraharrastajalle. Mekin tullaan jatkossa käyttämään, koska ollaan nyt todettu tuotteet toimiviksi!

Edellisen postauksen löydät täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti