lauantai 7. helmikuuta 2015

Viikon kuulumiset



Erikoispostausta tulikin suunniteltua viikon aika niin, ettei ehtinyt viikon kuulumisia kertoa.

Tiistaina oli normaalisti aksatreenit Saarijärvellä. Treeneihin pääsi mukaan vain Fox, sillä April aloitti juoksut. Hallille saisi kyllä viedä juoksuisen nartun, mutta sen pitäisi olla autossa aina, kun ei treenata. Ei viitsitty jättää Aprilia pimeään ja ahtaaseen autoon.
Foxin kanssa tehtiin pientä tekniikkarataa. Harvinaisella tavalla Fox kielti ekan esteen monesti, mutta se riippui vähän mun asennosta ja siitä, että mulla oli hirvee kiire eteenpäin. Korjasin asentoa ja maltoin odottaa koiraa niin sitten se lähti sujumaan. Keinu meni nätisti ja haki kepeille hienosti. Keppien jälkeen ohjasin huolimattomasti ja niinpä Fox haki putkesta väärän pään. Fox on ollut kyllä muutenkin Apsun juoksujen aikaan hieman sekaisin päästään. Radalla juostessa, näytti ihan siltä, että Fokkeli hyppi koko ajan, kuin hyppykeppi. Haukkua tuli myös, mutta tällä kertaa leikkimielessä. A:n ja puomin kontaktit eivät olisi voineet vähempää kiinnostaa, kun muut koirat haukkuivat portin takana. Kerran Fox jäi ihastelemaan itseään peilistä, kun olisi pitänyt mennä putkeen.
Pussi oli aluksi taas ihan outo este. Kangasta nostamalla saatiin kumminkin vauhtia aikaiseksi. Loppurata meni ihan hienosti, paitsi jos puomin kontakteja ei lasketa.

Tauon jälkeen tehtiin pussia ja palkattiin lelulla. Otettiin putkesta vähän vauhia ja loppujen lopuksi kävi niin, että jäin jälkeen, kun Fox oli jo pussissa. Pussi saatiin siis korjattua.
Tokaks tehtiin A:n kontakteja ja palkattiin lelulla. Juoksukontaktit meni ihan kivasti. Välillä tuli vain hypittyä hieman ennen kontaktipintaa. Lopulta saatiin Fox tekemään nätti 2 on - 2 off kontakti. Semmoiset hulivilitreenit meillä oli, mutta oikeestaan voi sanoa, että jätkä teki aika nätisti!


Perjantaina oli aivan ihana ilma, joten lähdettiin Foxin kanssa ulkoiluttamaan kameraa. Foxilla riitti metsässä vauhtia ja aivan jouduin pyytämään Foxia pysähtymään, että saisin kuvia, joissa näkyisi naamakin. Monta onnistunutta kuvaa saatiin. Aurinkokin antoi mukavan säväyksen!
Fox ihmetteli jäällä olevia hiihtäjiä pää kallellaan ja muutaman tervehdyshakunkin suustaan päästi. Moottorikelkkakin oli aikamoinen ihmetys pienelle shetlantilaiselle.
Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu perjantaina. 

20 lukijaakin meni blogilla rikki! Kiitos kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti