keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusia tavoitteita kohti!

2014 alkaakin olla jo lopuillaan ja on aika katsella ensin taaksepäin kuluneeseen vuoteen ja, sitten pohtia ensi vuoden tavoitteita!

2014

Tammikuussa oli lunta lunta ja pakkasta ja järvissä oli jäät. Se tarkoitti sitä, että käytiin monta kertaa kelkkailemassa jäällä molempien koirien kanssa. Aina välillä kylläkin sai pysähtyä putsaamaan Foxin tassuja lumipaakuista, jotka jäivät aina inhottavasti tassukarvoihin kiinni. Koirat rakastivat leikkiä lumessa ja April haisteli tuulta nokka kohti taivasta. Nautittiin kaikki kaikin puolin tammikuusta!

Helmikuussa juhlittiin Foxin 1.v synttäreitä ja leivottiin maksalaatikkokakku, jossa oli nakit kynttilöinä. Molemmat koirat saivat omat palat kakusta ja synttäri sankari sai kaikkein isoimman palan!

Maaliskuussa olivat sitten Aprilin 4.v synttärit. Samalla kaavalla mentiin kuin helmikuussa!

Huhtikuussa perustin tämän blogin jota on ollut tosi mukava kirjoittaa! Treenailtiin ahkerasti aksaa ja rakennettiin myös uusia agilityesteitä kotiin.

Toukokuussa käytiin agimölleissä ja tultiin Foxin kanssa tosimölli ja mölliluokassa molemmissa toiseksi ja tuotiin kaksi ruusuketta kotiin! Fox löysi pihalta räkättirastaanpoikasen ja vähän retuutti sitä. Lintu oli kuitenkin hävinnyt kun menin katsomaan sitä seuraavan kerran.

Kesäkuussa treenailtiin tokoa ja agilityä. Fox ei osannut tuolloin vielä seurata, mutta nyt se onnistuu loistavasti! Käytiin Foxin kanssa myös uimassa ja saatiin uusia koirakavereita! Kokeilin kesäkuussa myös narulelun tekemistä. Juhannuksena oltiin tuttavien mökillä ja Fox oli tietenkin mukana ja riehui tuttaviemme cairninterrierin kanssa koko illan! April aloitti juoksut juhannuksena. Agimölleissä käytiin Foxin kanssa nappaamassa kakkos sija.

Heinäkuussa tapahtui yksi vuoden 2014 parhaimmista muistoista. Pääsimme Kuopioon koirakoulu Ace:inViiksi-Areenalle Tiia Vitikaisen agilitykoulutukseen! Sinne mennään kyllä ensikin vuonna! Aksailtiin siis heinäkuussa paljon. Kävimme myös Saarijärvellä järjestettävissä koiranäyttelyssä, josta Foxille EH.

Elokuussa Fox pääsi pariin otteeseen hierojalle. Elokuun agimölleissä April teki hupaisan esityksen tosimölli radalla sen näkee täältä.

Syyskuussa käytiin Foxin kanssa Äänekoskella koiranäyttelyssä, josta Foxille EH. Tulimme myös seuranmestiksissä kolmansiksi joka on hieno saavutus! Syyskuussa startattiin Foxin kanssa ekoissa virallisissa aksakisoissa Laukaassa. Viimeiseltä radalta tuli hieno nolla, mutta meillä oli harmillisesti yliaikaa. Syyskuussa Tiia Vitikainen tuli sitten Saarijärvelle kouluttamaan ja mehän oltiin tottakai mukana!

Lokakuussa käväistiin Jyväskylässä starttaamassa toiset aksakisat, mutta kaikilta radoilta tuli harmillisesti HYL. Agimölleiltiin lokakuussa molempien koirien kanssa paljon.

Marraskuussa treenailtiin ahkerasti tokoa ja agimölleiltiin.

Joulukuussa pidettiin aksasta taukoa, mutta tokoiltiin senkin edestä. Testattiin myös Foxin kanssa miten meillä menee möllitokossa ja hieno hyväksytty tulos saatinkin! 28. päivä olitiin aksamölleissä ja voitettiin kilpailevissa ainoalla hyväksytyllä tuloksella!


2015
TAVOITTEITA UUDELLE VUODLLE:

FOX
Noustaan agilityssä kakkosiin! Hartain toive tulevalle vuodelle.
Käydään toko möllikisoissa.
Saadaan tokossa kaikki ALO-liikkeet toimiviksi.
Treenataan paljon aksaa.
Saadaan komentaminen pois aksakentällä. (ehdottomasti haluun toteuttaa!)
Opetellaan kaks uutta temppua.
Käydään Kuopiossa aksakoulutuksessa.
Pidetään hauskaa!


APRIL
Mölleillään agilityn parissa.
Treenataan aksaa.
Ehkä tokoakin?
Opetellaan ainaki kaks uutta temppua.
Otetaan rennosti.
Pidetään hauskaa!

KIITOS KAIKILLE UUSILLE LUKIJOILLE!!
JA
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti